Onze diensten

Van een ontwerp tot een totaalinrichting, wij verzorgen al uw projecten klein en groot.

Verbouwingswerken zoals gyprocwerken, isolatie buiten en binnen (gecertificeerd), aanpassingen aan sanitair en electriciteit, binnen -en buiten schilderwerken, speciale decoratietechnieken, behangwerken, plaatsen van vloerbekleding, raamdecoratie, ...


Keukens

Schilderwerken & 

Decoratieve technieken

Interia projects geeft u zowel technisch als kleuradvies.  Kleuren en texturen bepalen immers de sfeer van uw ruimte. 

Maatkasten

Maatkasten

Extra berging in uw slaapkamer, een eyecatcher in uw leefruimte, voor al uw maatkasten is Interia Projects er van ontwerp tot uitvoering.

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Rolgordijnen, pliss√©gordijnen, lamellen, vitrages, overgordijnen, ...  ze geven allemaal de finishing touch aan uw ruimte.  Interia projects helpt bij uw keuze en doet de plaatsing.

Keukens

Keukens

Het keukenontwerp, de materiaalkeuze, de toestellen, de plaatsing van de keuken, voor dit alles is Interia projects uw partner.

Gyprocwerken

Gyprocwerken

Een tussenmuur plaatsen in een ruimte of een zolder afwerken met gipskartonplaten.  Grote en kleine werken kunnen uitgevoerd worden door Interia Projects.

Parketvloeren

Vloeren

Parket, laminaat, Moduleo PVC-vloeren, vele soorten nog meer kleuren en mogelijkheden.  Interia project helpt u van keuze tot plaatsing.

Badkamer

Badkamers

Badkamers vragen zowel technisch als esthetisch om aandacht.  Daarom begeleidt Interia projects u van ontwerp tot realisatie.

Isolatiewerken

Isolatie

Isolatie geeft uw woning een aangenamer gevoel.  Het is belangrijk dat dit op een corrrecte, professionele manier geplaatst wordt.  Dit kan zowel van binnen als langs buiten.  Interia Projects is hiervoor gecertificeerd.

Behangen

Behangen

Heeft u graag een speciaal accent in uw ruimte, dan zijn er met behangpapier 1001- mogelijkheden.  Uiteraard plaatst Interia projects ook vliesbehang bij renovatie, ter overbrugging van kleine barsten en oneffenheden.

Van concept tot creatie.

Laten we uw volgende project bespreken.